Električna rolka E-GO

799.99 

Okolju prijazna zverina

Programsko nadzorovan transport

Patentirana fleksibilna oblika

Ergonomična oblika in nizka teža

Direkten odziv

Ekstra udobna vožnja

Kategoriji: ,

Opis

E-GO Cruiser je najlažja električna rolka, ki nudi daleč najboljše razmerje med ceno, zmogljivostmi in kvaliteto. Cilj podjetja Yuneec International je razvoj vrhunske thenike in optimizirana produkcija, ki naredi izdelke dostopnejše širšemu krogu kupcev. E-GO Cruiser rolka združuje leta izkušenj gradnje električnih pogonov in daljinsko vodenih naprav. E-GO Cruiser je najlažja električna rolka z najdaljšim dometom.

Pri Yuneec International so se pri načrtovanju, razvoju in produkciji E-GO električnega pogonskega sistema naslonili na desetletje izkušenj z razvojem električnih motorjev za letalsko industrijo. Yuneecov 400W motor poganja E-GO rolko ravno tako kot Yuneecov 48KW motor poganja GW430 dvosedežno lahko letalo.

Med motorjem in baterijo je skrita E-GO elektronska kontrolna enota. Ta napredni software in hardware sistem je bil zasnovan kot robusten in zanesljiv sistem, ki zagotavlja komunikacijo z brezžičnim kontrolerjem, baterijo in motorjem ter tako zagotavlja optimalne zmogljivosti. Vse tri sisteme razvija in proizvaja Yuneec.

E-GO baterija uporablja najnovejšo tehnologijo in je zaprta v patentiranem fleksibilnem vodoodpornem ohišju, ki spreminja obliko glede na upogibanje deske. USB izhod omogoča polnjenje brezžičnega kontrolerja ali katerekoli druge naprave, ki se polni prek USB priključka. Priloženi polnilec napolni baterijo v 3 do 5 urah in omogoča do 30km vožnje z E-GO rolko.

Ergonomična oblika brezžičnega kontrolerja omogoča udobno držanje v roki in enostavno uporabo. “Auto sync lock” sistem zagotavlja, da lahko vašo rolko kontrolira le vaš kontroler. Informativna LED osvetlitev, stikalo za izbor hitrosti vožnje, stikalo za izbor načina vožnje in celo svetilko. Z varnostnim trakom, ki ga nataknete na zapestje med uporabo. Ker je kontroler majhen ga lahko preprosto pospravite v žep ali torbo kjer zasede manj prostora kot telefon.

E-GO kontroler je ključ za vžig in prikazovalnik stanja v eni napravi. Upravljanje je intuitivno in enostavno – za premikanje naprej enostavno potisnete drsnik naprej, za zaviranje pa drsnik potegnite nazaj prek nevtralne pozicije. LED osvetlitev sporoča stanje baterije, vibracijski alarm pa se vklopi, ko bo treba baterijo kmalu napolniti.

E-GO kolesa so izdelana iz poliuretana z uporabo nadstandardnih materialov. Kolesa zagotavljajo udobno vožnjo tudi pri neravni podlagi in ob srečanju z manjšimi kamni, ki bi ustavili običajno rolko. Kolesa so dimenzije 90 x 52 mm, oranžna 804C z oceno trdote SHR83AA in Abec 9 ležaji.

 

Specifikacije:

Moč:

Litij-ionska baterijaHitro polnjenje: 3-5 urRegenerativno zaviranjeLahka teža: 6,3kgBrezžični kontrolerDomet do 30kmČas vožnje do 3hRazlični načini vožnjeKlanci do 10%Auto Sync Lock
Kolesa premera 90mmSloj proti drsenjuUpogljiva deskaPrilagodljiva vožnjaNizek ogljični odtis
Motor:
Moč: maksimalno 400W, povprečno 150W
Tip: brezkrtačni motor 400W
Prenos: sinhroni jermen
Kontrolna enota:
Vhod za polnjenje: vhod 29.5V 2000mA
ON/OFF gumb: Sinhronizacija kontrolerja z baterijo za LED prikaz stanja
USB izhod: polnite daljinski kontroler in druge naprave (npr. mobilni telefon) iz E-GO baterije
Gaterija:
Kapaciteta: 7,8AH
Tip: litij-ionska baterija
Teža: 900g
E-GO kontroler:
Višina: 125mm
Širina: 40mm
Globina: 28mm
Frekvenca: 2,4GHz
Material: ABS
Baterija: 240mAH, Litij-ionska, čas polnjenja 50min
Svetlobni efekt: večbarvne LED
Vibracija: opozorila za stanje baterije
(Visited 521 times, 1 visits today)

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Električna rolka E-GO”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

2 × = 2

Optionally add an image (JPEG only)