Splošni pogoji poslovanja

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA

Splošni pogoji poslovanja

Splošni pogoji spletne trgovine quadcopter.si v lasti Društvo Quadcopter Slovenija ( v nadaljevanju društvo), so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), na podlagi priporočil GZS in mednarodnih kodeksov za e-poslovanje.

Podatki o podjetju:

Društvo Quadcopter Slovenija

Oblakova 26

3000 Celje
Tel: 040 464 700
Mail: info@quadcopter.si
TRR: IBAN SI56 6100-0001-6324-865 (DELAVSKA HRANILNICA d.d. LJUBLJANA)
ID za DDV: 51053004

quadcopter.si je spletna trgovina, ki jo upravlja društvo, v nadaljevanju ponudnik. Spletna trgovina deluje v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot). Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje spletne trgovine, pravice uporabnika ter poslovni odnos med lastnikom spletne trgovine, ponudniki artiklov in potrošnikom.

Svetujemo vam, da pred uporabo spletne trgovine pazljivo preberete pogoje poslovanja. Društvo si pridržuje pravico do spremembe pogojev na spletni strani www.quadcopter.si

Dostopnost informacij

Ponudnik se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovil naslednje informacije:

  1. identiteto podjetja (ime in sedež podjetja, številka registra),
  2. kontaktne naslove, ki omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (elektronska pošta, telefon),
  3. bistvene značilnosti blaga oziroma storitev
  4. dostopnost izdelkov (vsak izdelek iz ponudbe na spletni strani je dostopen v razumljivem roku),
  5. pogoji dostave izdelka ali izvršitve storitve (način, kraj in rok dostave),
  6. vse cene morajo biti jasno in nedvoumno določene in razvidno mora biti prikazano ali že vsebujejo davke in stroške prevoza ,
  7. način plačila in dostave,
  8. časovno veljavnost ponudbe,
  9. rok, v katerem je možno odstopiti od pogodbe in pogoje za odstop,
  10. pojasnjen mora biti postopek ob pritožbi, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi ali službi za stike s kupci.

Različne kategorije in odgovornosti

S klikom na gumb “Naroči” potrjujete, da ste seznanjeni s celotnim besedilom prodajno – plačilnih pogojev, ki so tu navedeni in da ste bili na te pogoje ob nakupu izrecno opozorjeni. Naročilo/pogodba se sklepa v slovenskem jeziku. V vsakem primeru prejmete takoj ali najkasneje v nekaj urah tudi potrditev naročila po elektronski pošti. Če potrditve naročila ne prejmete, pošljite e-mail na info@quadcopter.si.

Podrobnejši podatki o izdelkih

Do podrobnejših podatkov o izdelku lahko pridete s klikom na ime izdelka ali na fotografijo. Po kliku se odpre stran izdelka. Vsak izdelek je predstavljen s fotografijo ali shemo, točnim nazivom, podrobnim opisom, cenami, popusti.

Cene in ažurnost podatkov

Vse cene v spletni trgovini so navedene v EUR, ker nismo davčni zavezanec cene ne vsebujejo DDV. Veljajo cene v trenutku oddaje naročila. ponudbnik se po svojih najboljših močeh trudi zagotavljati ažurnost in pravilnost podatkov na spletni strani www.quadcopter.si, vendar pa se kljub temu lahko zgodi, da je dobavljivost, lastnosti artikla in podatek o ceni napačen. V tem primeru ali v primeru, da se cena artikla spremeni med obdelavo naročila, bo ponudnik kupca obvestil o spremembah in mu omogočil odstop od nakupa, hkrati pa kupcu ponudil rešitev, ki bo v obojestransko zadovoljstvo.

Dobavni roki

Dobava blaga je 7-14delovnih dni. V kolikor blaga v trenutku vašega naročila ne bi imeli na zalogi, vam bomo rok dobave sporočili v odgovoru na vaše naročilo. Dobavne roke, ki so objavljeni za posamezne izdelke predvidevamo glede na logistične podatke in podatke o zalogah iz našega skladišča.

Pošiljanje izdelkov

Naročila pošiljamo preko Pošte Slovenije, poštnina je pri plačilu z nakazilom na naš transakcijski račun brezplačna. Če izberete to možnost, vam na vaš e-mail naslov pošljemo račun, rok plačila je 5 dni, naročene izdelke pa vam pošljemo, ko račun poravnate. Če želite, da gre naročilo na pošto še isti dan, nam pošljite potrdilo o plačilu, pošiljke oddajamo do 15.00 ure. Odločite se lahko tudi za plačilo ob prevzemu, dostavo paketa in storitev plačila ob prevzemu zaračunamo po ceniku Pošte Slovenije.

Naročilo in postopek naročila

Po oddaji naročila, kupec prejme obvestilo po elektronski pošti, s tem je naročilo sprejeto v čakalno vrsto. Na tej stopnji ima kupec možnost preklicati naročilo preko elektronske pošte ali telefona. Napake, popravke ali dodatke k naročilu nam lahko sporočite po elektronski pošti na naslov info@quadcopter.si. Upoštevali bomo vse vaše pripombe, napake ali popravke. V primeru uspešno oddanega naročila, prejmete potrditveni e-mail na vaš elektronski naslov. Če obvestila ne prejmete pomeni, da je prišlo bodisi do tehnične napake, ali napačno vnešenih podatkov. Postopek lahko ponovite, ali pa nas kontaktirate za pomoč.

Potrditev naročila

Po preteku dveh ur od sprejema naročila v čakalno vrsto, vendar največ v 12 urah (v delovnih dneh), ponudnik naročilo pregleda, preveri dobavljivost in naročilo potrdi oziroma z razlogom zavrne. Ponudnik si pridržuje pravico, da po potrebi pokliče kupca na njegovo kontaktno telefonsko številko. Ob potrditvi naročila ponudnik obvesti kupca po elektronski pošti ali telefonu o predvidenem roku dostave. Pogodba o nakupu naročenih artiklov med kupcem in ponudnikom je na tej stopnji sklenjena.

Odprema blaga

Ponudnik v dogovorjenem roku blago pripravi, odpošlje in o tem po elektronski pošti obvesti kupca. V primeru, da se rok dostave nepričakovano podaljša, se kupca obvesti preko telefona ali e-pošte.

(Visited 717 times, 1 visits today)