DJI Phantom 3 Advance

1,099.99 

Enostaven za letenje

Prenos slike do 3km

sistem za letenje v zaprtih prostorih

GPS + vidno pozicijski sistem

2,7K 12M MP kamera – stabilna slika

Kategoriji: ,

Opis

Enostaven za letenje:

Dji Phantom 3 Advance se prilagodi vašemu življenju in naredi letenje nepozabno ter enostavno. Od vzleta do pristanka je popolnoma pod vašim nadzorom, ter se odziva na vaše ukaze med tem ko samodejno uravnava še tako zapletene vidike varnega in stabilnega letenja.

GPS Pomoč pri letenju:

Nikoli ne boste izgubili sled za vašim Dji Phantono-m. GPS in GLONASS kombinacija poskrbi da se vaš dron popolnoma zaveda svoje lokacije in relacije do pilota. Lebdi natančneje, se premika bolj točno, in najde satelite veliko hitreje. Z novo tehniko GLONASS je na voljo minimalno 36 satelitov okoli sveta ob katerem koli času. Preko aplikacije DJI GO lahko sledite lokaciji vašega drona v živo, lahko tudi posnamete vzletno točko in pripeljete svoj dron nazaj že s pritiskom na zaslon.

Letenje brez GPS:

DJI Phantom 3 Advance omogoča letenje v zaprtih prostorih.

Prenos slike:

DJI Lightbride sistem skrbi za prenos slike do razdalje 3km.

Avtomatično zapisuje podatke o opravljenih poletih:

Vaš Dji phantom 3 Advance si samodejno zapomni podatke od vzleta do pristanka, čas poleta, oddaljenost od tal ter lokacijo leta. Zapomni si tudi katere posnetke ste posneli med poletom, ki so na dosegu roke za poznejšo uporabo. Ob istem času zapisuje tudi podatke o notranjih senzorjih drona, ki jih je možno deliti z podporno skupino DJI, ko boste imeli kakšno vprašanje ali težavo.

2,7K 12M MP Kamera:

Končno, leteči fotoaparat ki vsebuje leta izkušenj v letalskem fotografiranju v kompaktnem sistemu. Z Dji phantom 3 Advance boste lahko snemali v visoko resoluciji 2,7K in fotografirali z 12 megapiksli ki bodo izgledali kristalni in čisti bolj kod kadar koli.

Profesionalna Leča:

F / 2.8 objektiv ima 94* vidno polje, praktično odpravlja nezaželjene motnje, ki se lahko pojavi pri fotografiranju drugih kamer.

Stabilna Slika:

Varovati in stabilizirati vaš fotoaparat na mestu je DJI zaupal svoji zračni stabilizacijski tehnologiji. 3- osni stabilizator stabilizira vaš fotoaparat in ga popolnoma uravnava v katerih koli pogojih letenja, zaradi česar je lep, in stabilen posnetek z vsakim poletom.

Daljinski upravljalnik:

Z občutljivimi kontrolnimi palčkami, gumbi in upravljanje na razdaljo 3km vam prilagodljiv upravljalnik omogoča popolni nov začetek za letenje in povezavo z vašim Phantonom 3 Advance. Ergonomsko zgrajen se vam popolnoma prilega v vaše roke ter vam daje zaupanje za letenje kot vi želite.

Kontroliranje vašega phantoma 3 Advance in kamere se nikoli ni bilo tako enostavno napredni daljinski upravljalnik je bil zgrajen od tal navzgor posebej za fotografiranje iz zraka. Namenski gumbi vam omogočajo: fotografiranje, snemanje, nagib kamere, izbiro med letalskimi načini in z pritiskom na gumb pripelje vašega Phantoma 3 Advance nazaj domov. Integrirani DJI LIGHTBRIDGE.

Prilagojene komande:

Spremeniti način letenja, nagniti kamero ali kaj podobnega lahko po želji nastavite preko aplikacije DJI GO.

Karakteristike:

Velikost: 350x350mm

Teža: 1280g (skupaj z baterijo)

Batrija: 4480mAh (intiligentni sistem letenja)

Čas letenja: 23min

Max. hitrost: 16m/s

GPS: GPS + dvojni GPS sistem GLONASS

Kamera: Sony 2,7K 12M MP

Domet – daljinski upravljalnik: 3000m

Domet – slike iz kamere na droni na daljinski upravljalnik: 3000m

Komplet vsebuje:

  • Dron
  • 8kom propejerjev
  • 1kom baterije
  • daljinski upravljalnik
  • letenje v zaprtih prostorih
(Visited 272 times, 1 visits today)

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “DJI Phantom 3 Advance”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

29 + = 39

Optionally add an image (JPEG only)