Walkera Voyager 3

2,099.99 

Vsakdo lahko postane fotograf iz neba

360 stopinjski zajem videa

Kamera 4608x3456P

Čas letenja 20 do 25 minut

Ni na zalogi

Kategoriji: ,

Opis

Vsakdo lahko postane fotograf iz neba. Pripravite se za vzlet in za nepozabno izkušnjo.
Skozi nenehno iskanje perfekcije in ultimativne letalske izkušnje, Voyager 3 lahko zadosti tudi zahtevam velikih ponuja vse kar ponujajo drugi podobni izdelki na trgu. Dovršen dizajn, precizna natančnost s katero je narejen in z podporo najnovejše tehnologije Voyager 3 takoj opazimo da gre za dovršen izdelek kateri nam bo omogočil nepozabno izkušnjo.
Profesionalna kamera z resolucijo HD 1080 60FPS bo poskrbela za nepozabne posnetke iz zraka.
Zelo enostaven za letenje: samo en gumb za vzlet/ali avtopilot pristanek na mkesto kkjer se nahajate, samo en gumb in quadcopter bo obkrožil željen predmet ki ga želite posneti ali fotografirati.
Unikaten in dovršen GPS in GLONAS dvojni navigacijski sistem

3D stabilizator z vgrajenimi motorji, kateri vam omogočajo 360 stopinjski premik kamere
Preizkusi dovršen sistem in neverjetno stabilen 3D motorni sistem poskrbi da je HD kamera čisto pri miru, za izjemne fotografije ali posnetke. Kamera in stabilizator sta narejena v perfekcijo in delujeta sinhrono kar mogoča uporabniku perfekcijo.. Fotografije bodo profesionalne kot da bi jih posnel strokovnjak z večletnimi izkušnjami
GPS in GLONASS dvojni navigacijski sistem
Posebaj razvit GPS in GLONASS dvojni navigacijski sistem kateri predstavlja perfekcijo je bil posebaj razvit za Voyager 3. Kar zagotavlja 360 stopinjski premik ter popolen nadzor quadcopter-ja kar omogoča varen polet.
Inteligenten sistem za letenje. Posebaj razvita aplikacija za tablice omogoča pregled in načrtovanje letenja quadcopter-ja, vzlet quadcopter-ja še nikoli ni bil tako enostaven, ročna nastavitev smer ter pot letenja quadcopter-ja.
Način. Selfi-stick je preteklost, naredite selfija iz zraka. Ustvarite letalsko zračno izkušnjo v načinu sledenja, posnamete lahko galerijo ali video.
Posnami svojo senco. Z dronom lahko letite v krogu, sistem omogoča 360 stopinjski zajem videa v krogu.
Video ki ga snema kamera na quadcopter-ju je mogoče isto časno spremljati na daljinskem upravljalniku. Quadcopter je opremljen z HD kamero katera omogoča lepo in realno kvaliteto posnetka. Vgrajen 5.8G sistem kateri omogoča prenos videa na daljinski upravljalnik.
Nuklearna moč je vstavljena v litions baterijo 6000 mAh. LED svetilke z inteligentnim sistem prikazovanje stopnje zaloge energije v bateriji. Baterija omogoča daljše zračne posnetke in fotografije z močjo 29.6V 6000 mAh delovne moči, lahko quadcopter leti med 20 do 25 minut.
Enostaven za nadgradnjo ali spremembo komponent. Voyager 3 je razvit za enostavno nadgradnjo ali zamenjavo sestavnega dela ali dodatka. Kar omogoča tudi enostavno zamenjavo poškodovanega dela quadcopterja.
Zmogljivi stabilizator kateri omogoča stabilnost.. Z vgrajenimi motorji v stabilizatorju, VOYAGER 3 lahko z lahkoto prenaša fotografsko orodje kot je kamera GoPro3/3+/4 in stabilizator kateri omogoča čudovite s.
Zložljiv sistem za pristajanje. Pristajalni sistem kateri se po letu dvigne omogoča nemoteno snemanje ali fotografiranje v 360 stopinjskem kotu. Po vzletu se kamera avtomatsko iztegne iz samega ogrodja Voyager 3 in pristajalne noge se dvignejo. Oblika je narejena tako da omogča še večjo stabilnost ter mirno kamero za nemoteno fografiranje ali snemanje.
Inteligenten sistem opozarjanja. Uporabnik lahko vedno vidi koliko energije je še v bateriji preko LED prikazovalniku na Voyager 3. Vsak let je lahko brezskrben saj lahko brez težav spremljamo kapaciteto baterije.
Unikatno ima Voyager 3 inteligenten sistem. Z uporabo te komponente Voayger 3 bo imel vedno pod nadzorom raven energije, kontrolno preverjanje signala, GPS, kompas in barometer,za zaznavo in preprečitev morebitnih poškodb ali uničenja

Komplet vsebuje:
Quadcopter: VOYAGER 3
Stabilizator: 3 osni 360 stopinjski nosilec kompatibilen za GoPro kamere.
Prenos: FCC/CE vgrajen
Daljinski upravljalnik: DEVO-F12E
GCS: BT2401 NA/

Specifikacije:
Diagonala motorja.: 346mm
Velikost: 473x463x300mm
Teža: 3650g (vključno z baterijo)
Oddajlanik: DEVO-F12E
Motor: WK-WS-42-002
ESC: Voyager3 (R/B)
Baterija: 6000mAh 29.6V
Kamera
Resolucija videa: 1080P 60FPS
Format videa: mp4
Fotografija: 4608×3456 Pixel
Format fotografije: JPG

(Visited 106 times, 1 visits today)

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Walkera Voyager 3”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

× 2 = 8

Optionally add an image (JPEG only)