Yuneec 500+

1,149.99 

Kamera: 16 milijonov točk in Full HD video pri 60 FPS.

25 minut letenja.

Z mobilno aplikacijo CGO2 lahko v živo spremljate sliko, ki jo zajema kamera, snemate, fotografirate,..

Daljinski upravljalnik z  5,5” zaslonom na dotik – android.

Med letom ekran v živo prikazuje tudi telemetrijo. Prikazani podatki vključujejo način letenja, višino, hitrost glede na zemljo, razdaljo od vzletne pozicije, število sličic na sekundo(FPS), GPS koordinate, število GPS satelitov in stanje baterije kvadrikopterja.

Kategoriji: ,

Opis

Odprite kovček pritrdite propelerje in že ste pripravljeni na polet – tako enostavno je

Sistem Typhoon Q500+ je bil zasnovan z zahtevnim ciljem: ustvariti boljši modularen, integriran sistem za snemanje iz zraka in na tleh.
Yuneecov model Typhoon Q500+ vključuje sistem za daljinsko upravljanje z vgrajenim velikim (5,5”) zaslonom na dotik, ki ga poganja sisem Android in 3-osno stabilizirano kamero, ki zajema fotografije z ločljivostjo 16 milijonov točk in Full HD video pri 60 FPS. Z ročajem ProAction SteadyGrip se uporabnost stabilizirane kamere razširi s posnetkov iz zraka na posnetke na tleh. Z mobilno aplikacijo CGO2 (Google Play in App Store) lahko v živo spremljate sliko, ki jo zajema kamera, spreminjate nastavitve kamere (FPS, WB, zvok), začnete/ustavite snemanje in zajemate fotografije. Q500+ ni le kvadrikopter za snemanje iz zraka; je popolna rešitev za vse vrste snemalnih potreb.

Vsak Q500+ je tovarniško testiran in pripravljen za letenje. Yuneec je postavil nov mejnik glede enostavnosti in varnosti uporabe. Integrirani senzorji zagotavljajo natančno držanje pozicije in omogočajo širok nabor varnostnih funkcij in pomoči pri letenju in snemanju.

Nikoli prej ni bilo tako enostavno zajemati neverjetnih fotografij in videoposnetkov za tako širok nabor uporabe. S skoraj dvema desetletjema izkušenj z razvojem radijsko kontroliranih in pravih zračnih plovil so Yuneecovi inženirji omogočili podaljšan čas letenja, enostavno uporabo in zanesljivost, ki jo potrebuje rešitev za snemanje iz zraka.

ST10+ je 10-kanalni 2,4GHz radijski oddajnik z vgrajenim 5,8GHz sprejemnikom video signala, ki omogoča spremljanje slike kamere CGO2+ v živo na vgrajenem zaslonu na dotik. Med letom ekran v živo prikazuje tudi telemetrijo. Prikazani podatki vključujejo način letenja, višino, hitrost glede na zemljo, razdaljo od vzletne pozicije, število sličic na sekundo(FPS), GPS koordinate, število GPS satelitov in stanje baterije kvadrikopterja.
Kontrolna postaja ST10+ omogoča popoln nadzor nad kvadrikoterjem in kamero. Z vgrajenimi drsniki in stikali lahko natančno nadzorujete let in pozicijo kamere, z gumbi na zgornji strani postaje pa lahko zajemate video posnetke in fotografije. Prek vgrajenega 5,5” zaslona na dotik lahko upravljate z nastavitvami kontrolne postaje in kamere.

Ob vrhunski izkušnji letenja s Q500+ pa je kvaliteta posnetkov, ki jih sistem omogoča tisto kar ga naredi res posebnega. CGO2+ združuje kamero z ločljivostjo fotografij 16 milijonov točk in 1080p/60FPS videom in 3-osno stabilizacijo (gimbal) z brezkrtačnimi motorji v eno enoto, ki zajema gladke in mirne visokokvalitetne posnetke. Vgrajena 5.8GHz Wi-Fi povezava omogoča nastavljanje kamere in spremljanje slike v živo na ekranu kontrolne postaje ST10+ in/ali na vašem pametnem telefonu ali tablici.
Video lahko snemate pri 48, 50 (PAL) ali 60 (NTSC) sličicah na sekudno. Drsnik, ki se nahaja na strani kontrolne postaje ST10+ omogoča nastavitev naklona kamere od snemanja naprej do snemanja naravnost navzdol ali pod katerimkoli kotom vmes.

ProAction SteadyGrip je držalo, ki uporabnost 3-osno stabilizirane kamere CGO2+, razširi z zraka na tla in omogoča enostavno zajemanje neverjetnih stabiliziranih posnetkov. Držalo držite v roki, z gumbom lahko uravnavate naklon kamere, vaš telefon pa lahko uporabite za prikaz slike. Ergonomična oblika ProAction SteadyGripa omogoča dober oprijem in podpira do 6,4” velike Apple in Android mobilne naprave. Pri vseh aktivnostih, kjer je za običajne ročne kamere preveč tresljajev in gibanja, rezultat pa so tresoči in razmazani posnetki, bo ProAction Steadygrip s CGO2+ kamero vaše posnetke dvignil na nov nivo.

Q500+ z vso opremo je priročno pospravljen v kvalitetnem kovčku z robovi iz trpežnega aluminija. Na prostem, doma ali v prtljažniku vašega avtomobila bo Q500+ vedno pospravljen na varnem v kompaktnem sivem transportnem kovčku. V kovčku je dovolj prostora za vso dodatno opremo, ki jo vključuje paket in Q500+ multikopter ter tako elegantno reši vse težave s shranjevanjem in transportom.

  • V Smart načinu letenja se multikopter vedno premika glede na pozicijo kontrolne postaje. Okoli kontrolne postaje je varnostni krog s premerom 16m v katerega multikopter ne vstopi. Ne glede na rotacijo (orientacijo) se bo ob premiku desne kontrolne paličice naprej multikopter vedno oddaljil od kontrolne postaje, ob premiku nazaj pa se bo približal. Premik desne kontrolne paličice desno ali levo pa premika multikopter po krožnici na nastavljeni razdalji od kontrolne postaje. Zaradi enostavnosti uporabe je ta način letenja idealen za začetnike kot tudi za olajšanje snemanja zahtevnih prizorov izkušenim pilotom.
  • Angle mode je klasičen način letenja multirotorjev, ki ga izkušeni piloti dobro poznajo. Kontrole delujejo glede na multikopter, kar pomeni, da premik desne kontrolne paličice naprej pomeni, da se bo multikopter premikal naprej v smer kamor kaže nos. Ob premiku desne kontrolne paličice na desno se bo multikopter nagnil na desno stran glede na nos in se začel premikati v tej smeri. V tem načinu letenja je multikopter mogoče prosto leteti tudi bližje kot 8m od kontrolne postaje. Prav tako kot v Smart načinu pa ob kontrolnih paličicah v nevtralni poziciji multikopter stoji na mestu tudi ob nekoliko močnejšem vetru. Drsnik za nastavitev odzivnosti tudi tukaj regulira odzivnost multikopterja
  • Home način je poseben način leta, ki povzroči, da se multikopter začne samodejno vračati h kontrolni postaji ST10+. Če je multikopter ob preklopu na ta način leta višje od 10m, potem se na enaki višini vrne v bližino kontrolne postaje in prične spuščati. Kadar pa je multikopter nižje od 10m pa se najprej dvigne do te višine in potem vrne domov. Po vrnitvi v bližino kontrolne postaje se multikopter prične spuščati in samodejno pristane 4 do 8m pred kontrolno postajo. Ob morebitni izgubi kontrolnega signala multikopter avtomatično preklopi na Home način leta, se vrne na izhodiščno pozicijo in pristane. Home način je uporaben tudi kadar izgubimo orientacijo, saj vrne multikopter nazaj v bližino.

 

Specifikacije:

Velikost: 210 x 420 mm

Teža: 1130g (brez baterije)

Teža max. pred vzleton 1700g

Baterija: 5400mAh 11.1V

Daljinski upravljalnik: 10 kanlani 5.8GHz, LCD monitor na dotik z direktnim predvajanjem videa iz kamere na dronu

Delavna temperatura: -10°C- +40°C

Kamera: FULL HD 1080p – Nastavljivo 60, 50 ali 48 FPS 16 Megapikslov

Video prenos slike do razdalje 500m

Čas letenja do 25minut

(Visited 196 times, 1 visits today)

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Yuneec 500+”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

19 − 17 =

Optionally add an image (JPEG only)