Yuneec Breeze 4K

599.99 

  • Breeze tehta le 385 gramov
  • Čas letenja: 12min
  • 4k kamera
  • Resolucija fotografije: 4160×3120 (13MP)
  • Senzorji za optični tok in infrardeče pozicioniranje
Kategoriji: ,

Opis

Vaša leteča kamera
Predstavljamo Yuneec Breeze, letečo kamero narejeno posebej z mislijo na vas. Priročen in kompakten Breeze tehta le 385 gramov, kontrolirate pa ga z vašo iOS ali Android napravo z nameščeno aplikacijo Breeze Cam. Zajemajte fotografije in video vaših vsakodnevnih dogodivščin brez vsakršnega truda– in to v ločljivosti 4K (Ultra High Definition). Enostavno vzemite ga iz škatle in poletite.
Enostavno do kompleksnih posnetkov
Uporabite enega izmed petih samodejnih načinov letenja in zajemite edinstvene posnetke. Za dramatične skupinske zračne fotografije in video uporabite načina Selfie in Orbita, za zanimive posnetke vaših športnih podvigov pa uporabite način Sledi mi (Follow me). Posnetki, za katere ste do sedaj potrebovali izkušenega pilota, so sedaj na voljo s pritiskom na gumb. Uživajte v trenutku in pustite, da Breeze opravi ostalo.
Varnost na prvem mestu
S senzorji za optični tok in infrardeče pozicioniranje, ki omogočajo, da se Breeze ne premakne s svojega položaja tako zunaj kot znotraj, je letenje varno. Ne bo ga odnašalo, ne glede na okolico. Poleg tega ima na voljo gumba za avtomatsko pristajanje in vračanje domov (return-to-home) – primerno za vse neizkušene pilote.
Izredna kakovost slike
Osupljivi posnetki v 4K UHD (ultra visoki ločljivosti) in neverjetno ostre fotografije s 13 milijoni točk ga postavijo ob bok veliko večjim letalnikom. Spremljajte polet na vaši pametni napravi in uživajte v živem prenosu slike v ločljivosti 720p HD.
Družabna povezljivost
Enostavno delite svoje zajete fotografije in videe na najljubših družabnih omrežjih. Izberite fotografijo ali video in družabno omrežje na katerem jo želite deliti. Zraven napišite svoje sporočilo in delite s prijatelji – vse to ne da bi zapustili aplikacijo Breeze Cam. Tako enostavno je.
Povzdignite svojo kreativnost
Zajemati trenutke, ki so vredni spomina, je zdaj lažje kot kdajkoli, pa naj bo to čas, ki ga preživljate z družino, ko greste na pustolovščine s prijatelji ali ko ste sami. Z neskončnimi možnostmi, kaj boste posneli?

Specifikacije:
Velikost: 196x196x65mm
Vzletna teža: 385g
Čas letenja: 12min
Doseg na razdalji: 80m
Resolucija fotografije: 4160×3120 (13MP)

(Visited 388 times, 1 visits today)

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Yuneec Breeze 4K”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

− 2 = 1

Optionally add an image (JPEG only)